BESYO Öğrencisi Elif 5.Kez Dünya Şampiyonu

Çin'de düzenlenen Dünya Kungfu Şampiyonasında Bartın Üniversitesi BESYO öğrencisi Elif Akyüz Altın Madalyanın sahibi oldu.

İlgili Foto Galeriye Git

Şampiyonanın son gününde geleneksel ve modsitillerin en zoru ve en güzeli olan "İkiliince kılıç (Shuangjian)"da Dünyanın en iyisi olan Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Elif Akyüz, rakiplerine olan üstünlüğünü açık bir şekilde ortaya koyarak Türkiye'ye şampiyonada 5.Dünya Şampiyonluğunu kazandırdı.

Bartın Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Orhan Uzun yaptığı açıklamada; "Dünya Kungfu Şampiyonasında Altın Madalyanın sahibi olan BESYO öğrencimiz Elif Akyüz kızımızı tebrik ederim. Kungfu'nun ortaya çıktığı Çin'den altın madalya ile dönmek Ülkemiz ve Üniversitemiz adına bir gurur vericidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.