Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Cumhuriyet Kupası'nda Gençlikspor 1., Tarımspor 2. oldu

Toplamda 9 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Akçamesçit Ortaokulu, Ticaret Meslek Lisesi, İl Jandarma Komutanlığı, Kıranpazarı İlköğretim okulu, Kızılelma Ç.P.L., Gürgenpınarı Ortaokulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Deniz Komutanlığı katıldı.

Turnuvada gruplarda oynanan maçların ardından yarı finallere çıkan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz, Ticaret Meslek Lisesi, Gürgenpınarı Ortaokulu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynana yarı final maçlarının ardından Tarım Spor ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında kıran kırana bir final karşılaşması gerçekleşti. Karşılaşma sonucunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü birinciliğe uzanırken, Tarım Spor ikinci oldu. 

Not: Haber başlığında yer alan Tarımspor (Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü)  ve Gençlikspor (Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü) kısaltmaları kurumları temsilen kullanılmıştır. Duyarlı ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunarız...



DSC_0210.jpg
DSC_0199.jpg
DSC_0201.jpg
DSC_0228.jpg
DSC_0230.jpg
DSC_0244.jpg
DSC_0247.jpg
DSC_0249.jpg
DSC_0252.jpg
dssd.jpg DSC_0270.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.