Deniz ve Melis Polisgücü'nde
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Polisgücü Bayan Voleybol Takımı, Deniz Dülger ve Melis Yalnız’ı da kadrosuna kattı.

Bartın’ı Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde temsil eden Polisgücü Bayan Voleybol Takımı transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. İlk olarak eski kadrodan Sultan Keskinoğlu, Kübra Koşmaz ve Burçe Özarar, ardından 3. Lig takımlarından Düzce 1907 Dora Art Bayan Voleybol takımı oyuncularından Duygu Semerci ve İrem Tan ile anlaşan Bartın ekibi, son olarak 2 isimle daha anlaştı.

Bartın Polisgücü geçen sezon, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nde forma giyen libero Deniz Dülger ile anlaştı. 1996 doğumlu 1.75 boyundaki başarılı oyuncu libero ve smaçör mevkilerinde oynayabiliyor. Dülger, daha önce 10 yıl Ankaragücü’nde forma giymiş, Ankaragücü’nün geçen sezon ligden çekilmesinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ne transfer olmuştu.

DÜLGER: “ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Polisgücü’ne transferinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Dülger, "Önümüzdeki sezondan itibaren Polisgücü’nde oynayacak olmak bana heyecan veriyor. Transferimin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum. İnşallah ligde başarılı bir sezon geçireceğiz. Takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

EĞİTİMİNE BARTIN’DA DEVAM EDECEK

Polisgücü’nün anlaştığı bir diğer isim de 3. Lig’de mücadele eden Adana DSİ Spor’un başarılı liberosu Melis Yalnız oldu. Gündoğdu Koleji’nde 4 yıl şampiyonluk yaşayan Melis Yalnız, DSİ genç takımı ile Türkiye finallerine katılarak çok sayıda başarıya da ortak oldu. Transferi yapılan sporcular arasında en genç isim olan Melis Yalnız, ayrıca Bartın Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Meslek Yüksek Okulu’nda lisans eğitimine başlayacak.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

Transferinin ardından değerlendirmede bulunan Melis Yalnız, “Yaşımın küçük olmasına rağmen antrenörümüzün, idari ekibimizin elimden tutması beni çok ama çok mutlu etti. Hem okul okumak hem iyi bir takımda yer bulmak benim için büyük şans. İnşallah elimden gelenin en iyisini yapıp verilenleri de kapıp en iyi şekilde karşılık vermek istiyorum. Yaşı küçük ama yüreği büyük bir sporcu olma hayalindeyim. İnşallah çok iyi başarılara imza atacağız” diye konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali beydagi 9 yıl önce

bu transferleri kim yapıyor merak ediyorum.genc takım yapıcaz diye tecrubesiz oyuncu alınmamalıdır. genç takım ama 2 sporcunun yaşı 30 un üstünde. bu işler basit deil.oynarsin oynarsin küme dusersin.gerci polisgucu seneye kapatır. bu yıl geçen seneki antrenörleri ne inat olsun diye yapıyorlar. aadami suçlu ilan ettiler sanki.sifirdan 2.lige getiren adamın yerini doldurulmaz siniz. vvoleybolu bilen kaç kişi varki bu kulupte.izleyip gorucez bakalim