Enduro Şampiyonası Nefes Kesti

TÜRKİYE Süper Enduro Şampiyonası'nın 3'ncü ayak yarışları, Kastamonu'nun Azdavay İlçesi'ndeki Suğla Yaylası'nda yapıldı. Bartın'ın ödüllü fotoğraf sanatçısı Alan Turgay, etkinlik boyunca yaşanan güzel anları belgeledi.

İlgili Foto Galeriye Git

Türkiye Motosiklet Federasyonu´nun düzenlediği Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 3'üncü ayak etabı, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi desteğinde Suğla Yaylası´ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi´nde gerçekleştirildi. Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali kapsamında yayladaki ekstrem parkurunda başlayan şampiyonaya ülke genelinden birçok sporcu katıldı. Sıralama yarışı yapılan şampiyonada final yarışları gerçekleştirildi. Sporcular, ekstrem parkurda hem engel, hem de rakipleriyle mücadele etti.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinden yarışlara katılan Müzekent Motosiklet Kulübü'nden yapılan açıklamada; "Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivaline, Müzekent Motosiklet Kulübü olarak katıldık. Bölgemizde yapılan etkinliğe katkıda bulunmak ve bölgemizin ve etkinliğin kalitesini ve güzelliğini gerçek düzeyde gösterilmesi için ödüllü fotoğraf sanatçısı Alan Turgay beye kulüp olarak sponsor olduk. Gerek yarışın gerek kulübümüzün tanıtımı için çektiği güzel fotoğraflar için kendisine, festivalde emeği geçen Azdavay Kaymakamlığı, Azdavay Belediyesi, TMF, kulüplere ve katılanlara teşekkür ederiz. Bölgemizde yapılacak her türlü etkinliğe kulüp olarak sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz." denildi.

Final yarışları sonunda dereceye giren sporculara Azdavay Belediyesi tarafından para ödülü verildi. Büyük heyecana sahne olan final yarışlarını Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Ak Parti Milletvelilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir de takip etti.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.