Öne Çıkanlar BAKKA Filiz Fırat UEFA Kurucaşile Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Hasret Cephesinde Değişen Bir Şey Yok

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "11 – 13 Nisan 2014 tarihinde Gaziantep İlinde Yapılan Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonasında ( MEB ) 52 Kg. da Hasret BOZKURT Türkiye Şampiyonu olmuştur. 5 Maç yapan Hasret tüm rakiplerini dize getirmiştir. Hiç puan vermeden Şampiyon olan sporcumuz ilimize altın madalya kazandırmaya devam ediyor. " denildi.

Kariyerinde 8 Turnuva Şampiyonluğu, 3 Karadeniz Şampiyonluğu, 1 Türkiye İkinciliği ,2 Türkiye Şampiyonluğu bulunan Hasret ise;"artık hedefim yurt dışında madalya almak ve ülkesini temsil etmek" dedi.

Antrenör Mustafa UYKAN "sporcum Hasret le gurur duyuyorum. Her geçen gün hedefimizi yükseltiyoruz yükselttiğimiz hedefe ulaşıyoruz. Bu çabamızda desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali ÖZDEMİR ve Spor Şube Müdürümüz Songül KARAÜZÜM DEMİREL'e teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
JudoHasret BOZKURT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.