Kozcağız'a Beton Tribün Müjdesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Stadı Tribün ve Soyunma Odalaı yapım işinin 24 Kasım 2015 tarihinde Kozcağız Belediyesinde geçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Kozcağız Belediyesine Spor Toto Teşkilat Başkanlığından aktardıkları ödeneklerle, FİFA standartlarında sentetik çim saha kazandırdıklarını belirterek, 800 kişilik beton tribün ve soyunma odalarının yapımı için de ihale sürecinin bartin.infoKozcağız Belediyesi tarafından başlatıldığını, 24 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan ihalenin ardından beton tribün ve soyunma odalarının inşaatına başlanacağını ve 7 ayda tamamlanacağını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın Merkez’de Ömertepesi, Amasra, Ulus ve Kurucaşile İlçeleri ile Abdipaşa ve Kumluca beldelerine aydınlatmalı, bartin.infoseyirci tribünlü sentetik çim yüzeyli sahalar kazandırdıklarını, Kozcağız sahasının da tamamlanması ile birlikte 7 adet stadı Bartın’a kazandırmış olacaklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Kozcağız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.