Kozcağız Galibiyetle Başladı: 2-1

Ömertepesinde sağanak yağmur altında oynanan Bartın U-19 liginin ilk maçında Kozcağız Belediyespor rakibi Bartın Gençlikspor’u güzel bir oyunla 2-1 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Rakibi karşısında baştan sona kontrolü elinde tutan ve üstün taraf olan Kozcağız Belediyespor U-19 liginde de Bartın şampiyonluğunun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Maça, Deniz, Sami, Emre, Serdar (K), Muhammet(Kubilay), (Barış Ç.) Caner, Soner, Ömer, Raşit, Barış, Tolga (Volkan) kadrosuyla başlayan Kozcağız Belediyespor takımı maça çok istekli başladı. Bartın Gençlikspor maçın 20.dakikasında uzaktan atılan şutta sahanın da ıslak olması nedeniyle Kozcağız Belediyespor önünde 1-0 öne geçti.

Kalesinde golü gören Kozcağız Belediyespor takımı bu gole 33.dakikada Raşit’in penaltıdan attığı golle cevap vererek devrenin 1-1 bitmesini sağladı.

Yağmurun şiddetini arttırdığı maçın ikinci yarısında da baskılı oyununu sürdüren Kozcağız Belediyespor takımı ataklarını sıklaştırdı. Kozcağız Belediye spor maçın son bölümünde kazandığı duran topta yapılan orta ile Emre’nin ayağından galibiyet golünü buldu.

Antrenör Mustafa Çapkan yönetiminde çıktığı ilk maçta güçlü rakibi Bartın Gençlik sporu 2-1 yenen Kozcağız Belediyespor sezona iyi bir başlangıç yaparak şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi.

Üstünbaş: Gençlere önem veriyoruz

Kozcağız Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Üstünbaş, As Başkan Ahmet Akyemiş ile Yöneticilerden İhsan Akkaya ve Kemalettin Akgül maçı tribünden izleyerek takımlarını yalnız bırakmadılar. Alınan galibiyet dolayısıyla mutlu olduklarını belirten Başkan Üstünbaş, “Gençlere büyük önem veriyoruz. Bartın’da tüm kategorilerde mücadele veren bir takımız. Bugün bunu ilçe takımları bile sağlayamıyor. Profesyonel lige futbolcu gönderiyoruz. Sahamıza kavuştuğumuz zaman daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Yoğun yağmur altında galip gelen futbolcularıma, teknik heyetimize ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

H.Karaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.