Kozcağızlı Veteranlar Çorum Hitit'i Ağırlıyor

TMVFL, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubu Üçüncü Hafta Maçları 3-4 Aralık Tarihlerinde Oynanacak.

Batı Karadeniz Liginde üçüncü hafta maçlarında; Samsun Veteranlar ile Akçakoca Gökspor Veteranlar, Zonguldak Veteranlar ile Karabük Veteranlar, Bartın Kozcağız Belediyespor takımı ile de Çorum Hitit Masterler oynayacak.

İlk iki hafta maçları sonunda 6 puanla kayıpsız lider durumda bulunan Samsun Veteranlar kendi evinde Akçakoca Gökspor takımı ile karşılaşacak. 3 Aralık Cumartesi günü saat 12.00 de başlayacak maç 19 Mayıs Stadı yanı 1 Nolu Sentetik sahasında oynayacak. Aldığı farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Samsun Veteranlar seriyi devam ettirmek istiyor. Akçakoca Gökspor ise iki hafta da henüz puan alamadı.

Bartın Kozcağız Belediyespor ile Çorum Hitit Masterler takımı arasındaki maç 3 Aralık Cumartesi günü saat 12.00 de Kozcağız stadında oynanacak. Bartın Kozcağız takımı ilk haftada aldığı mağlubiyeti ikinci haftada grubun favori takımlarından Zonguldak Veteranlar takımını yenerek telafi etti. Kendi evinde oynayacağı maçta hedef yine üç puan. Çorum Hitit Masterler takımı ise ilk haftada deplasmanda aldığı beraberlikle lige iyi bir başlangıç yapsa da ikinci haftada kendi evinde Samsun Veteranlar takımına yenilmekten kurtulamadı. Çorum Hitit Masterler, ilk haftada ki deplasman başarısını Bartın Kozcağız karşısında da devam ettirmek istiyor.

İlk iki haftayı bir galibiyet bir mağlubiyetle tamamlayan Ergün Penbe'li Zonguldak Veteranlar üçüncü haftada kendi evinde Karabük Veteranlar takımı ile karşılaşacak. Kendi evinde oynayacağı maçta galibiyet arayacak. Karabük Veteranlar takımı ise ilk haftada ki Çorum beraberliği ile puan kaybı yaşasa da ikinci haftada deplasmanda Akçakoca galibiyetiyle 4 puana ulaştı ve ligde ikinci sırada yer alıyor. 4 Aralık Pazar günü saat 17.00 de başlayacak maç Fener Stadında oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
KozcağızÇorumTMVFL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.