Kurucaşilespor Ulusçınar'a bileniyor
FOTO GALERİ

2008 yılında tarihinin ilk şampiyonluğunu elde eden Kurucaşilespor, 3 yıl aradan sonra yeniden lige katıldı. 1.Amatör Kümede 3 yıl önce tarihi bir başarı elde eden Kurucaşilespor, daha sonraki yıllarda lige katılmadı. Lige katılmamasının sebebi ise maddi imkansızlık gösterilse de ilçenin önemli esnaflarından antrenör Hasan Koç’un yoğun işleri dolayısıyla takıma yeterli zamanını ayıramadığı kulübe yakın kaynaklar tarafından belirtildi. Uzun bir aradan sonra Amatör Lige katılacak olan Kurucaşilespor lige de ayrı bir heyecan yaşatacak.

3 yıl önce 1.Amatör Kümede şampiyonluk yaşayan Kurucaşilespor, o yılki kadrodan kaleci Ali, Canip Aslan, Gökhan Çelik, Engin ile yeni sezonda kadrosuna kattı. Transferde Bartınspor’dan Erdal Şabançelebi, İcen Yılmaz, Hami Gören, Kumlucaesnafspor’dan Şener Öztoprak , stoper Gökhan, Abdullah, Kozcağızbelediyespor’dan Hasip, Okan Ay ve Bartın dışından Özgür, Yusuf, metin, Mesut ve İrfan’ı kadrosuna katarak güçlendirdi. Transferde önemli oyuncuları kadrosuna katan kırmızı-beyazlı ekip ligde şampiyonluk mücadelesi verecek. 6 Ocak Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Ulusçınarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ömertepesi sentetik sahada çalışmalarını sürdüren Kurucaşilespor, Erdal Şabançelebi nezaretinde yapılan idmanları neşeli bir şekilde geçiyor. Yapılan antrenmanlarda disiplinli bir çalışma olması gözlenirken, antrenör Hasan Koç çalışmaları kenardan izleyerek oyuncuların son performanslarını gözlemliyor. Pazar günkü maçta nasıl bir 11’in sahaya sürüleceği henüz belli olmazken, kadronun geniş olması teknik patron Hasan Koç’u bir hayli memnun ediyor. 22 kişilik kadroda çalışmalar kıran kırana geçerken, Pazar günü ligin ilk maçında Ulusçınarspor karşısında Kurucaşilespor taraftarları tribünleri doldurarak takımına da büyük destek vermesi bekleniyor.

M.Bayraktar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.