Madalyalar, Tunç ve Aldatmaz'dan

Okul Sporları Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonası, Bartın Ömertepesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte Bartın’da gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Bartın Ömertepesi Spor Salonunda gerçekleşen Okul Sporları Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonasında yaklaşık 550 sporcunun yarıştı. Müsabakaları AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte izledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonasında kilolarında madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Müsabakalar sonunda Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ve Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, dereceye giren sporculara madalyalarını ve başarı belgelerini takdim etti. Milletvekili Tunç, “müsabakalara katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılarının devamını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.