Martılar'dan Yeni Sezona

ERCAN AYDIN: “HAYIRLISI İLE AÇTIK, HAYIRLISI İLE TAMAMLARIZ”

Bölgesel Amatör Liginde temsilcimiz Bartınspor, geride bıraktığı sezonun ardından yeni sezon hazırlıklarına dün start verdi. Dün ilk antrenmanını Bartın Atatürk Stadyumunda akşam saatlerinde gerçekleştiren Bartınspor, teknik direktör Deniz Kıral nezaretinde yardımcı antrenör Nail Türkan ve sezonun yeni kaleci antrenörü Hüseyin Afacan ile birlikte gerçekleştirdi. Yeni sezonun ilk antrenmanında edinilen bilgiye göre 29 futbolcu yer alırken bunların 11 tanesinin Bartınlı sporcular ve Bartınlı gençlerin olduğu öğrenildi.

Teknik Direktör Deniz Kıral, bugün (dün) yapılan antrenmanda sadece Murat Sözkesen’in yer almadığını ve deneme amaçlı getirilenlerle birlikte 30 kişilik bir kamp dönemi geçireceklerini dile getirdi. İlk idmanını dün Bartın Atatürk Stadyumunda gerçekleştiren kırmızı –siyahlı ekip, düz koşu ve ısınma hareketleri ile yeni sezonun ilk idmanını tamamladı.

Yapılan antrenmanın ardından Bartınspor kulüp başkanı Ercan Aydın gazetecilere açıklamalarda bulundu. TFF tarafından BAL Ligi ve Amatöre getirilen 27 yaş sınırlamasına oldukça tepkili olduklarını fakat Federasyonun geri adım atmayacağını düşünen Ercan Aydın sözlerine şöyle devam etti: “ ilk olarak Bartın halkının Ramazan ayını kutluyorum. Sezonu hayırlısı ile açtık ve inşallah hayırlısı ile tamamlarız. TFF BAL Ligine 27 yaş sınırlaması getirdi. Kontenjan olayı var. Kontenjan olayında Kaan, Tolga, Murat Sözkesen, Ali Turan, Salih ve Can’dan oluşmakta. Biz takımımızda 4+2 olsun istedik. Teknik Direktörümüz formayı kim hak ederse o giysin dedi. Çok kötü bir uygulama getirildi. Keşke daha önce kulüplere bildirilseydi. Bartınspor kulübü olarak bu karara bizlerde resmi olarak itirazlarda bulunduk” dedi. Aydın sözlerine şöyle devam etti: “ ikinci bir kamp dönemi geçirmeyi düşünmüyoruz. Yine Bartın’da kamp yapacağız. Çünkü buna maddi imkanlar el vermemekte. Çıkıp ta bir vatandaş derse ki tüm masrafları benden siz kampınızı yapın diye biz o zaman kamp dönemi geçirebiliriz. Kombine biletlerimiz satışa sunuldu. İnşallah Bartın halkının takımına sahip çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Haber/Foto:E.Sepet




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.