Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Milli Güreşçiler Rusya’da Boy Gösterecek
A Milli güreşçiler, 7-9 Kasım tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek olan Milletler Kupası’nda boy gösterecek.

Serbest ve grekoromen stilde mücadele eden ay-yıldızlılar, bu yıl içerisinde yapılan Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile uluslararası özel turnuvalarda 25 altın, 26 gümüş ve 33 bronz madalya olmak üzere toplam 84 madalya kazandı. Milliler, Moskova’da 7-9 Kasım tarihlerinde organize edilecek olan turnuvada kürsüde yer alabilmek için ter dökecek.

Dünya Şampiyonası’nda başarılı bir grafik çizdiklerini söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Rusya’da genç ağırlıklı bir kadro ile madalya mücadelesi vereceklerini belirterek, milli güreşçilere başarılar diledi.

Milletler Kupası’nda ay-yıldızlı mayoyu giyecek sporcular ise şu şekilde:

“Barış Kaya (57 kilo), Ayhan Karakuş (59 kilo), Recep Topal (61 kilo), Abdi Zurnacı (61 kilo), Selahattin Kılıçsallayan (65 kilo), Cengiz Aslan (66 kilo), Servet Coşkun (70 kilo), Yunus Özel (71 kilo), Yunus Emre Başar (71 kilo), Batuhan Demirci (74 kilo), Emrah Kuş (75 kilo), Burhan Akbudak (80 kilo), Aslan Atem (80 kilo), Kansu İldem (84 kilo), Fatih Erdin (86 kilo), Abdulkadir Özmen (86 kilo), Fatih Yaşarlı (96 kilo), Süleyman Demirci (98 kilo), Yunus Emre Dede (120 kilo), Atilla Güzel (130 kilo).”

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.