Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Ömertepesi ışıklandırılıyor

Toplantıda ilk olarak Bartın İl Özel İdaresine Güvenlik Görevlisi ve Güvenlik Kamerası temini konusundaki içişleri komisyonu ve plan ve bütçe komisyonunun raporları okundu. Raporların okunmasının sonrasında meclis üyeleri bu maddeyi oy birliği ile kabul etti.

Daha sonra toplantıda 2012 yılı yatırım programında yer alan Ömertepesi sentetik futbol sahasının ışıklandırılması için aktarılan 100 bin tl’lik ödeneğin 2013 yılı yatırım programına eklenmesi konusu değerlendirildi. Bartın İl Özel İdare tarafından sağlanan 100 bin tl’lik ödenekle sentetik çim sahasının ışıklandırılması ve 700 kişilik portatif çelik tribün yapımı işi yer alıyor. Bartın Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü spor toto işbirliği ile yapılacak ışıklandırma işinin 100 bin tl’lik ödeneğin mevzuat çerçevesi içinde yapılmasına ve bu konudaki iş ve işlemlerin yürütülmesi için Bartın Valisi Bülent Savur’a yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

2012 YILI FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

Toplantıda son alarak her yıl Mart ayında Özel İdare tarafından bir önceki yılda yapılan çalışmaların ve performans raporlarının yer aldığı 2012 yılı faaliyet raporu slayt eşliğinde Meclis üyelerine sunuldu. İdarenin bütün birimlerinin yaptığı çalışmaları ve performanslarının değerlendirildiği ve 184 sayfadan oluşan faaliyet raporu meclis üyelerince kabul edildi.

Anahtar Kelimeler:
Ömertepesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.