Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Pedaldaşlar Turizm İçin Pedallayacak

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği, Birleşmiş Milletler 2017 yılını Sürdürülebilir Kalkınma için Turizm Yılı ilan ettiğini hatırlatarak, 15-22 Nisan Turizm haftasında farklı alanlarda bisiklet turu düzenleyeceklerini açıkladı.

Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği açıklaması:

Birleşmiş Milletler 2017 yılını Sürdürülebilir Kalkınma için Turizm Yılı ilan etti (http://www.tourism4development2017.org/). Dünyanın farklı ülkelerinde farklı aktivitelerle konunun önemine ilişkin etkinlikler yapılmakta, ülkemizde de farklı illerde konu hakkında çeşitli aktiviteler organize edilmektedir.

Bizler Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği üyeleri, coğrafyamızın sahip olduğu başta kıyı alanlarımız olmak üzere, Küre Dağları Milli Parkı, yaylalarımız ve plajlarımızın bölgemizin turizm üzerinden kalkınmasında değerini bilen bisikletliler olarak, yaşadığımız çevrenin hem algılanmasında, hem de korunarak geleceğe aktarılmasında bisikletli erişimin önemine inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz.

2014'ten bu yana yapılan Bartın Bisiklet Festivallerinin bu yılki dördüncüsünü Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü ve Ulus Belediyesi destekleriyle Küre Dağları yakın çevresi ve Ulus'ta gerçekleştireceğiz.Festivale gelmesini planladığımız 300 bisikletli ile bölgemizin tanıtımına katkı sunarken, bisiklet gibi çevreye zarar vermeyen, izinden başka bir atık bırakmayan yüzyılın icadı ile sağlıklı yaşama da pedallayarak kentimizi ve bölgemizi tanıtıyoruz.

Sürdürülebilir Kalkınma için Turizm yılı kutlu olsun. Önümüzdeki 15-22 Nisan Turizm haftasında da farklı alanlara yapacağımız bisiklet turlarımız ile etkinliklere Bartın olarak bisiklet üzerinden katkı sunacağız.

Anahtar Kelimeler:
Pedaldaşlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.