Rakip Yenice, Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Hafta Sonu Bartın Atatürk Stadyumu’nda Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor’u konuk edecek. Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım karşılaşmaya tüm Bartın halkını davet ederken sahadan 3 puanla ayrılacaklarını ve zirveye tırmanışa geçeceklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk hedefiyle giren ancak ligin ilk haftalarında talihsiz son dakika golleriyle puan kaybeden temsilcimiz hafta sonu sahasında Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor’u konuk edecek. 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle toplamda 12 puanı bulunan Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor’u yenerek ligin üst sıralarına tırmanmak isteyen kırmızı siyahlı ekipte her şey galibiyet üzerine planlanıyor.

Yeni Teknik Direktör Muaamer Ayvaz yönetiminde ikinci maçına çıkacak olan Bartınspor’da hafta içinden bu yana Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor maçının önemine işaret ettiği açıklamasında Bartın halkının ve Bartısnpor taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Şampiyonluk yarışında 3. LİG hedefine olan inançlarının tam olduğunu dile getiren Yıldırım; “taraftarlarımızın desteğine her zamanki gibi yine çok ihtiyacımız var. Tribünlerde yerlerini alacak Bartınspor taraftarlarının takımımıza sağlayacakları katkı her zaman ki gibi yine çok önemli. Bartınspor kulübünü hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımız ve Bartın halkını bu maçta her zamankinden daha coşkulu bir şekilde tribünlerde görmek istiyoruz. Uzun yıllardır özlemini çektiğimiz 3. LİG yolunda yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla kenetlendik. Şimdi sıra arzuladığımız futbolu sahaya yansıtarak galibiyet serisi elde etmek. Bu serinin başlangıcı da inşallah bu hafta taraftarlarımızın desteği ile olacak.” Dedi.

Bartınspor ligin ilk 8 haftasında 2 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunurken 11 puanla 7. Sırada yer alıyor. Hafta sonu karışılacağı rakibi Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor ise 12 puanla grupta 6. Sırada bulunuyor.

Bartınspor’un 16 Kasım Pazar günü Bartın Atatürk Stadyumu’nda Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor’la karşılaşacağı maç saat 13:30’da start alacak.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.