Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Şahin'e Bartınspor Forması
Mehmet Ali Şahin’e Bartınspor forması hediye edildi

Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Bartınspor forması ve atkısı hediye etti. Murat Yıldırım Şahin’den Bartınspor’a destek istedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Seçim çalışmaları kapsamında Bartın Gürgenpınarı Köyü’ndeki restoranda partililer, esnaflar ve işadamlarıyla bir araya geldi. Kahvaltıda konuşma yaptıktan sonra Mehmet Ali Şahin’e partililer tarafından çeşitli hediyeler verildi. Kahvaltıya katılan Bartınspor Yönetim Kurulu üyesi Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Genel Başkan Yardımcısı Şahin’e üzerinde isminin yazıldığı 74 numaralı Bartınspor forması ve atkısı hediye etti. Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım ak Parti genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e “ Karabükspor’a verdiğiniz destekleri biliyoruz. Karabükspor’a sahip çıkıyorsunuz. Sizden Bartınspor’a da desteklerinizi bekliyoruz.” dedi. Bartınspor forması için Bartınspor Yöneticisi Murat Yıldırıma teşekkür eden Şahin, “ Benim için güzel bir hediye oldu” dedi.

M.Bayraktar

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BRT 10 yıl önce

en büyük cemal başkan....