Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Şampiyon Amasra Gençlikspor

Yapılan karşılaşmalarda İlçe Jandarma Komutanlığı ile Amasra Belediyesi Voleybol Takımları arasında yapılan 3.lük maçında Amasra Belediyesi 3-1 lik sonuçla turnuvanın üçüncülük kupasını aldı.Final karşılaşmasında İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımı 3-1 lik skor ile cekişmeli bir mücaleleyle yenerek Turnuvanın Şampiyonu Oldu. Amasra halkının yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Kaleşah ve F.S.M. İlk-Ortaokulları küçük minik kızlar voleybol takımları gösteri maçı büyük beğeni ile izlendi.Şampiyon olan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Voleybol takımına kupasını Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız takdim etti. 2.lik kupasını İlçe Milli Eğitim Voleybol Takımına Amasra Garnizon Komutanı Dnz. Yrb Hakan Kaya verdi. 3.luk kupasını Amasra Belediye Voleybol takımına Bartın Gençlik Spor Müdürlüğü Müdür vekili Emine Koçoğlu verdi.

Anahtar Kelimeler:
Amasra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.