Şampiyondan Valiye Ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu’nun 05-11 Ocak tarihleri arasında Çeşme’de düzenlediği “Celal Sandal Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası”nda madalya kazanan sporcular, antrenörleri Muhammet Ali KOLU ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR ile Vali Seyfettin AZİZOĞLU’na ziyarette bulundular.

Başarılı sporcular ve antrenörleriyle bir süre sohbet eden Vali Azizoğlu, sporcuları tebrik ederek gelecek müsabakalarında başarı dileklerinde bulundu.

Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında zporcumlarımız; Gülcan KAHRAMAN: Yıldız Bayanlarda 75 kg da bronz madalya kazanma başarısı göstermişdi. Sunay YILMAZ: Genç Bayanlarda +80 kg da bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Şennur DEMİR ise Büyük Bayanlarda +81 kg da Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.