Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Karabük Sezai Yusuf Ülger kuucaşile

Taekwondoda Bahar Mevsimi

Taekwondo Federasyonu İl Temsilcisi Gökser Çağdaş ," Taekwondo Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programı çerçevesinde Maç takviminin başladığına dikkat çekerek, ilk olarak Alanya'da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasına katıldıklarını ve sporcuların başarılı maçlar çıkardıklarını belirterek, bölgesel lig maçlarında elde ettikleri deneyimlerin meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

Taekwondonun özveri ve sabır gerektiren bir spor branşı olduğunu söyleyen Çağdaş "Bir sporcunun maçlara katılabilecek düzeye gelmesi bir buçuk seneyi buluyor. Antremanlara düzenli devam etmesi, dört ayda bir yaptığımız kuşak sınavlarına katılması ve Kırmızı Siyak Kuşak seviyesine ulaşması gerekiyor.Bu süreçte de maç tecrübesinin artması açısından İller arası yaptığımız maçlar ve bölgesel lig maçları büyük önem arz ediyor. Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında bir sporcumuz dereceye girerek Milli Takım Seçmelerine davet edildi. Bu büyük bir başarıdır. Sporcumuz Batı Karadeniz Bölgesinden Milli Takım seçmesine davet edilen tek sporcu olmuştur. 22/27 Şubat tarihleri arasında Alanya'da Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası yapılacak. Sporcularımız antremanlara devam ediyor ve maçlara hazırlanıyorlar. Maçların bitiminden bir gün sonra Büyükler Milli Takım seçmeleri yapılacak. Biz sporcularımızın bu şampiyonadan başarıyla döneceğine inanıyor ve var gücümüzle çalışıyoruz. Desteğini bizden esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Ali Özdemir başta olmak üzere ,Şube Müdürlerimiz Ertan Orhan ve Songül Karaüzüm Demirel'e çok teşekkür ediyoruz " dedi.

Anahtar Kelimeler:
Taekwondo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.