TOKİ'li Kick Boksçulardan 6 Birincilik
Batı Karadeniz KİCK BOKS  Şampiyonası Zonguldak KİCK BOKS İl temsilciliği tarafından Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Spor salonunda yapıldı. Şampiyonaya katılan TOKİ İlköğretim Okulu Spor Kulübü 6 birincilik, 4 ikincilik ve 10 üçüncülükle şampiyonayı tamamladı.

Dereceye giren sporcuları makamında kabul eden Celal DENİZER tebrik ederek sporcuları ödüllendirdi. Kulüp Antrenörü İhsan ARSLAN, İki yıldır Kick Boks branşında faaliyetlerimiz devam etmektedir öncelikle okul idaresine teşekkür ederek, ilköğretim bünyesinde başlamalarının asıl amacının çocukların erken yaşta sporla tanışıp Kick Boks branşında alt yapı oluşturmak olduğunu söyledi.  Devrek'te yapılan şampiyonanın asıl amacının 26 Mayıs -3 Haziran 2015 tarihinde İzmir de yapılacak olan ve 22-30 Temmuz 2015 tarihinde Isparta da yapılacak Türkiye Şampiyonasına Hazırlık amacı taşıdığını söyledi. Kulüp olarak önceliğimiz Ulusal maçlarda bölgesini temsil edecek Uluslar arası maçlarda da Ülkesini temsil edecek kaliteli sporcular yetiştirmek istiyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.