Ulus hazırlık maçında Amasra’yı 6-0 mağlup etti
FOTO GALERİ

Geçen yıl yaptığı flaş transferlerle ligi renklendiren Ulusçınarspor, ligde ipi göğüsleyemedi. Kumlucaesnafspor’un şampiyonluğu ile sona eren Amatör Kümede yeni sezonda yepyeni bir kadro ile mücadele edecek olan Ulusçınarspor ligde şampiyonluğu hedefliyor. Ulusçınarspor sahasını sezon öncesi yeniden bakım onarımla çimlendirdi. Yeni sezonu en erken açan takımların başında gelen Ulusçınarspor, yaklaşık 2 aydır hazırlıklarını sürdürüyor.Ulus ekibi son bir ay içinde yakın illerde hazırlık maçları yaparak amatör kümede de şampiyonluğu hedefliyor.

Hafta sonu Ömertepesi sentetik sahada Amasraspor’la bir hazırlık maçı yapan eflatun-sarılı ekip maçtan farklı skorla ayrıldı. Amasraspor son yıllarda Amatör Ligde zirve mücadelesi vermiyor. Tarihinde bir şampiyonluğu bulunan Amasra ekibi yeni sezonda güçlü kadro yapısıyla dikkat çekiyor. Yöre oyuncularla ligde mücadele edecek olan Amasraspor, geçmişte yaşadığı şampiyonluğu ikinci kez ulaşmak istiyor. Bu yıl dış transfere pek yanaşmayan kırmızı-lacivertli ekip, yörenin oyuncularıyla ligde mücadelesini sürdürecek.Ligde zirve mücadelesi verecek olan Ulusçınarspor ile Amasraspor Ömertepesi sentetik sahada bir hazırlık maçı oynadı. İki ekip arasındaki karşılaşmayı Amasraspor Kulip Başkanı Ertan Cengiz, Amasraspor Eski Futbolcusu Mehmet Güven, Ulusçınarspor Yöneticisi Orhan Yaman, Ulusçınarspor Futbol Şube Sorumlusu Levent Ok ve çok sayıda spor sever izledi. Yağmurlu ve soğuk bir havada oynanan maç kıran kırana geçti 90 dakika büyük çekişmeye sahne olan maçta iki ekipte atak ve tempolu bir oyun ortaya koydu. Ulusçınarspor’un daha etkili olduğu maçın ilk yarısında bol pozisyon yaşandı. Okay’ın (2),Murat ve Fatih’in attıkları gollerle maçın ilk yarısı Ulus ekibinin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ikinci yarısında etkili ve atak olan taraf Ulusçınarspor, Okay, Gökhan, Musa, Sedat ve Bahtu ile bir çok pozisyon üretti. Bol pasa dayalı oyunuyla sahanın her alanını etkili kullanan Ulus ekibi Okay ve Kerim’in attıkları gollerle maçtan 6-0 galip ayrıldı.

M.Bayraktar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.