Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Çiftçilere Yönelik Eğitim Devam Ediyor
Bartın İş-Kur Müdürlüğü, Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, Bartın Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Amasra ve Ulus Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlükleri ve Ziraat Odası Başkanlığı işbirliği ile ’Tarımsal Nüfus Gençleşiyor’ projesi kapsamında çiftçilerimize yönelik eğitim kursları devam ediyor.

Ulus ilçende tamamlanan kurs, Amasra ilçesinde devam ediyor. Amasra ilçesinde açılan "Meyve Ağaçlarında Budama" konulu kursları Tarlaağzı ve İnceğez köylerinde devam etmekte ediyor. Tarlaağzı Köyünde Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdür Vekili Özkan Yoğurtcu ve Ziraat Mühendisi Mutlu Keleş, İnceğez Köyünde Ziraat Mühendisleri Erkan Alkan ve Semra Alkan kurslarda eğitim veriyor. İl Müdürü Abdulsetter Bayram, Tarlaağzı Köyünde açılan kursu ziyaret etti. Kursiyerlerle sohbet eden İl Müdürü, kursiyerlerle yaptığı sohbette "Amacımız bilgili, bilinçli, sürdürülebilir tarım anlayışı ile çevre, doğa ve insan sağlığını dikkate alarak tarımsal faaliyet yapan çiftçi sayısını artırmaktır. Burada öğrendiğiniz küçük bir bilgi inanıyorum ki ileride büyük bir faydaya dönüşecektir. Burada aklınıza ne takılırsa eğitmenlerinizden öğrenmeye gayret gösterin. Bu kursların açılıp köylerinizde eğitim vermemize vesile olan paydaş kuruluşlarımız İşkur, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezine sizin nezdinizde çok teşekkür ediyorum" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.