Siyaset
Ekonomi
Yerel
Sağlık
Foto
Toç Bir-Sen'den taziye mesajı
Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Toç Bir-Sen (Tarım Orman Ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası) Bartın İl Başkanlığı, Amasra'da meydana gelen olay ile ilgili taziye mesajı yayınladı.
Bartın Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Amasra Orman İşletme Şefliğinde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapmakta olan üyelerimizden Satılmış USTA ve Bahattin ÜNAL 08.10.2011 tarihi cumartesi günü Amasra İlçesi Saraydüzü Köyünde görevleri başında silahlı saldırıya uğramışlardır. Silahlı saldırı sonucunda Satılmış USTA şehit olmuş olup, Bahattin ÜNAL ise ağır yaralı olarak tedavi altına alınmıştır.
Toç Bir-Sen Bartın İl Başkanlığı olarak şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken yaralı memurumuza acil şifalar dileriz.
Yorumlar
Trend Haberler
Bartın’da Yılan Paniği
Bakioğlu Köyü Muhtarının Cansız Bedeni Bulundu
TOKİ'den 20 bin konutluk kampanya; İlk Gelen Alır
Bartın’ın Sevilen Doktoru Hayatını Kaybetti
Bartın’da Halk Ekmeğe Yüzde 33 Zam
Emniyet mensubu evinde ölü bulundu





