Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartın 4.Travelexpo'ya Hazır

ATİS Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘4.TRAVELEXPO ANKARA’ Turizm ve Seyahat Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde 10.000m2-lik alanda gerçekleştirilecektir. Fuarda Bartın, "Başkentin Denizi" sloganıyla tanıtılacak.

Fuarın, komşu ve çevre ülkelerin, özellikle Ankara ve çevresinin, tüm Türkiye’nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılabileceği bir etkinlik olması hedeflenmektedir. Ulusal ve uluslararası Turizm sektörü temsilcilerinin belli konularda uzmanlaşmış uluslararası bir etkinlik olan“Travelexpo Ankara Fuarı”na katılım sağlamak amacıyla 17.10.2019 tarihinde Bartın Kültür Merkezinde Kültür Turizm Müdürü Fuat DURSUN Başkanlığında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Fuarla ilgili açıklamada bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürü Fuat DURSUN; “Travelexpo Ankara Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Biz de Bartın İl Müdürlüğü olarak bu fuara katılım sağlayacağız. İlimize Ankara’dan yoğun ilgi olduğu için ağırlığımızı Ankara’ya verelim istiyoruz. Ankara bizim en çok turist aldığımız il. İlimizin tüm turistlik ve tarihi değerlerini Ankara’ya taşımak istiyoruz.

Başkentimizin denizi Amasra  ve Bartın’dır. Plajlarımızı ön plana çıkartacağız. Batı Karadeniz bölgesinin en uzun plajına sahibiz. Ankara’yı özellikle plaj noktasında değerlendirmek istiyoruz. İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Broşür ve tanıtım kitapçıkları dağıtacağız, plajlarımızı, el sanatlarımızı, Güzelcehisar Lav Sütunlarımızı, Amasra salatamızı tanıtacağız. Bartın’a ait ne kadar değerimiz varsa en güzel şekilde anlatarak ilimize daha fazla turist çekmenin yollarını araştıracağız. Fuarlar uzun vadeli işlerdir. Önce tanıtım yapmamız gerekiyor, tarih ve turistlik değerlerimizi gösterip seyahat acentaları ile turları ilimize çekmek istiyoruz en büyük amacımız bu” diyerek tüm Bartınlıları ve Bartın sevenleri 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek ‘4.TRAVELEXPO ANKARA’ Turizm ve Seyahat Fuarına davet etti.

Turizm sektörünün temsilcilerini Ankara’da buluşturan Travelexpo Ankara Fuarı 4 gün devam edecek. Turizm sektörü temsilcilerinin ve ziyaretçilerin buluşma noktası olacak fuarda, doğal, tarihi ve kültürel değerleri ile Batı Karadeniz’in önemli bir turizm merkezi olan Bartın’ın yöresel ürünlerinin, yöreye özgü el sanatlarımızın tanıtıldığı stantlar yer alacak.

Anahtar Kelimeler:
Travelexpo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.