Bartın Sanal Tur Yayında...

Bartın ilinin, ilçelerinin, koylarının, tarihi, kültürel ve doğal bölgelerinin havadan 360 derece panoramik fotoğraflarının bulunduğu, 3D VR gözlüklerle de izlenebilecek şekilde hazırlanan bartınsanaltur.com yayında...

İlgili Foto Galeriye Git

Proje hazırlayıcısı Ferhat GÜNGÖR, BARTIN turizmine armağan ettiği bu projesi hakkında; "Bir projenin %100 hazır olması onu yapanlar için hiçbir zaman mümkün değil. Çünkü sürekli yeni bir şeyler öğrenip projeye eklemek ister yapımcı. Evet, uzun zamandır uğraştığımız ve bizim için henüz %100 hazır olmayan bu projeyi sizler için görün, kullanın, paylaşın diye yayınlıyoruz. Biz bu esnada geliştirmeye devam ediyor olacağız. Projeyi birlikte hazırladığım oğlum Yaman Güngör'e teşekkür ederim." dedi.

Projede; Amasra - Büyük Liman, Amasra - Küçük Liman, Amasra Kaleiçi, Amasra Büyük Tepe, Ahatlar Köyü, Bozköy, Çakraz, Akkonak, Göçkün, Gölderesi Şelalesi, Tekkeönü, Kurucaşile, Gideros, Bartın Yukarıçarşı, Bartın-Yalı, Bartın - Çağlayan, Bartın-Türbe, Bartın-Valilik, Bartın Üniversitesi, Bartın - Organize Sanayi Bölgesi, Özel İdaresi - Güneş Enerji Tesisi, Kozcağız, Kumluca, Abdipaşa, Ulus, Bartın-Amasra Tüneli, Tarlaağzı, İnkumu, Güzelcehisar, Mugoda, Kızılkum'un 360 derece panoramik hava fotoğrafları ile Amasra Müzesi, Bedesten, Kuş Kayası Yol Anıtı, Şapel ve Cenova Şatosu gibi tarihi mekanların 360 derece fotoğrafları bulunuyor.

Bizler bartin.info ailesi olaran Bartın turizmine katkılarından dolayı Ferhat Güngör'e teşekkür ederiz.

İyi seyirler: www.bartinsanaltur.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.