Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

EMITT Fuarında Bartın'a Yoğun İlgi

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Bartın Valiliği çatısı altında, İlçe Kaymakamlıkları ve Belediyelerin ürünleri ile açılan Bartın standında her yıl olduğu gibi bu yıl da 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında yerini aldı.

İlgili Foto Galeriye Git

 Bartın 2018 Emitt Fuarında yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçinin katıldığı fuar etkinliğinde Bartın Valiliği öncülüğünde hazırlanan stantta Bartın’ımızın tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin yanında el sanatları da tanıtılıyor.

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT İstanbul Turizm Fuarı, 2018 yılında da birçok yenilik ve sürprizlerle turizm endüstrisine yön vermeye devam ediyor. Fuar da özel indirimler, fırsatlar, 80'den fazla ülkenin temsilcilerinden kendi kültürleri hakkında önemli bilgiler öğrenme şansı, Yeni iş olanakları ve turizm endüstrisindeki tüm yenilikler bu sene de İstanbul'da EMİTT fuarında görücüye çıktı.

25 Ocak 2018 Perşembe günü açılan fuarda Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş konuşma yaptı. Açılışta İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İstanbul’da ki Bartın sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Bartınlı Hemşerilerimiz yer aldı. Fuar her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olup Bartın Valiliği standı 2 nolu hol de yer almaktadır. EMITT İstanbul 2018'de Bartın’ı Keşfetmek isteyenlere; yöresel yiyecekler, tanıtım materyalleri ve görevli personellerin bilgi aktarımı ile hizmet verilmektedir.

Anahtar Kelimeler:
EMİTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.