Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

İnkumu'nda Altyapı Tamam, Sıra Üstyapıda

Bartın Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen İnkumu İskele Mahallesinde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarına başlandı

İlgili Foto Galeriye Git

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” İnkumu’nda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarında sona gelmiş durumdayız. Çalışmalar kapsamında 4500 metrekare alanda 20X30 ve 10X10 ebat parke taşlarla engelli vatandaşlarımızın kullanımına şekilde yeni kaldırımlar oluşturuldu. Ayrıca 1500 metre uzunluğunda bisiklet yolu yapım çalışmalarımız tamamlandı. Bu çalışmaların yanı sıra 15 farklı noktada çöp konteynerlerini yer altına aldık.

Modern ışıklandırma ve büfelerle Karadeniz’in incisi İnkumu’na çok daha güzel bir görünüm kazandırdık. Ekiplerimiz son olarak araç yolunu sıcak asfalt ile düzenlemek üzere çalışmalara başladılar. 1400 metre uzunluğunda ki araç yolunu da kısa bir süre içinde düzenleyerek İnkumu Tatil Beldemizi yaza hazır hale getirmiş olacağız “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keşke 6 yıl önce

keşke bartının yollarıda yapılsa seçimde yaklaşıyor neden yapılmıyor ki bartında alt yapı olacak mı ki acep, yollar sürekli bozuluyor ya yolların bozulma sebebi altyapı eksikliğindendir bilmem bilirmisiniz. arabalarımızın ön takımları habire bozuluyor başkan duyuyor mu ki sesimizi o duymasada halk okur herhal.

Avatar
Bartın 6 yıl önce

bbartında yol bir efsanedir.sloganı bile var,aşkımız arıt yolu gibi hiç bitmesin derler