İnkumu Plajı Yaza Hazırlanıyor

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnkumu’nda plaj temizliği çalışması yapılıyor. Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sezona hazır hale geleceğini belirtti.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediyesi, İnkumu tatil beldesinde yürütülen sezon hazırlıklarına plaj temizleme çalışmalarıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın İnkumu tatil beldesini en güzel şekilde vatandaşların istifadesine sunmak için ara vermeden çalışarak ne lazımsa yaptıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “İnkumu tatil beldemizde başlattığımız sezon hazırlıklarımız çerçevesinde yürüttüğümüz düzenleme çalışmalarımızın yanı sıra temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimizde sahilin temizlenmesi ile ilgili çalışmalara başladılar. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayıp İnkumu plajını da en kısa zamanda huzurla istifade edebilecek şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melek Gençer 6 yıl önce

)Lütfen calışmalarınızı yaz aylarındada devam ettirin.Ozellikle halkı plajı temiz tutma konusunda çok sıkı denetlemeniz gerekiyor.Kumsali adeta çöp deposuna çeviriyorlar.Kirletenlere gerekli cezayı vermediğiniz takdirde çok turist kaybedeceksiniz.