Kıskandıran İlgi...

İstanbul TÜYAP’ta bu yıl 19.cusu düzenlenen EMITT Fuarı tüm hızıyla devam ediyor.

Fuarın birinci ve ikinci günü stantlar turizm profesyonelleri tarafından ziyaret edildi. Özellikli Seyahat acentelerinin temsilcilerinin eko turizme yönelik ilgilerinin olduğu görüldü. Standa gelen acente temsilcilerine; doğal yaşam alanlarında konaklama, yeme içme imkanları ve alan kılavuzları eşliğinde gezilebilecek yerler hakkında Küredağları Milli Parkı broşürleriyle detaylı bilgiler veriliyor.

Bu yıl sanal ortamda ilimizin tanıtımı amacıyla konulmuş olup özel olarak vurgulanan kioslar yoğun ilgi görüyor. İlimiz ve ilçelerimizle ilgili Kaymakamlıklarımızın temsilcileri ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevli personelince detaylı bilgilerin standımızı ziyaret eden fuar ziyaretçilerine aktarıldığı görülmektedir.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta 19.su düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’de bu yıl farklı ülkelerden çok sayıda yabancı katılımcının yer aldığı ve renkli sunumların olduğu görüldü.

Tanıtıma yönelik eşantiyon arasında buzdolabı manyeti, kalem, CD, kitapçık, broşür harita gibi tanıtım materyalleri bulunuyor. Yöresel kıyafetler giyen stant hostesleri yöresel giyim kuşam ve takı kültürümüzü tanıtıyor. Bartın’a ait yiyecek içecekler de standa gelen konuklara stant hostesleri tarafından ikram ediliyor.

2015 EMITT Fuarında bu yıl geçmiş yıllara göre daha kalabalık ve ilgili ziyaretçilerin yer aldığı görülmektedir. Özellikle standımızda sunumu yapılan meşhur Amasra Salatası büyük ilgi görmekte olup çok sayıda ulusal TV Kanalı salatanın yapımı ile iligli çekim gerçekleştirdi.

Amasra Kültür ve Turizm Derneği kurucu başkanı Hasan Cengiz'e, Amasra turizmine yaptığı katkılardan ötürü Amasra kaymakamı Kadir Taner Eser ve dernek başkanı Hüseyin Boran tarafından plaket verildi.

Anahtar Kelimeler:
Amasra SalatasıEMİTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bartından 9 yıl önce

bartın tanıtımı yaparken istanbul temalı önlük giymek!!! ne kadar acı