Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Sosyal Medya Fenomenleri Bartın'da

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı projesi kapsamında farklı bir mecra olan sosyal medya üzerinden dünyaya tanıtımını yapmak amacıyla yedi kişiden oluşan bir sosyal medya fenomenleri Bartın'a geldi.

İlgili Foto Galeriye Git

BAKKA'nın faaliyet gösterdiği Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinden oluşan Batı Karadeniz Bölgesinin farklı bir mecra olan sosyal medya üzerinden dünyaya tanıtımını yapmak amacıyla yedi kişiden oluşan bir sosyal medya fenomeni grubu gezilerine başladı.

Proje kapsamındada dün Amasra ve İnkumu'nda fotoğraf çeken grup bugün Ulus'a gelen fenomenleri Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN karşıladı. Ulukaya Şelalemize giden ziyaretçileri ilçe merkezimizde ağırlayan Uzun, Cumhuriyet Meydanımızda Kocagöz Konağının gölgesinde misafirleriyle yakından ilgilenerek ağırladı.

Proje kapsamında;

Fenomenlerin bölgemizde Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde ikişer gün vakit geçirmeleri planlanmıştır. Katılımcılara bölgenin tarihi, turistik ve kültürel alanları ile doğal güzelliklere sahip yerleri gezdirilerek fotoğraf ve video çekmeleri ve bunları sosyal medya üzerinden paylaşmaları sağlanacaktır.

Sosyal medyanın her geçen gün önem kazandığı, turizmde karar alma mekanizmasında etkin olduğu günümüzde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bu vesileyle Batı Karadeniz Bölgesinin güzelliklerinin ve turizm değerlerinin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımına katkı sunmayı amaçlamaktadır. Etkinlik kapsamında yapılacak paylaşımlar milyonlara ulaşarak bölgemizin tanınırlığı artacak ve turizmden daha fazla faydalanma şansına kavuşacaktır.

10-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan organizasyona katılım sağlayacak 4’ü Türk toplam 7 Instagram fenomeni aracılığıyla bölgenin turizm değerlerine ilişkin paylaşımlar  6,8 milyon kişiye eşzamanlı olarak ulaşabilecektir.


Etkinliğe Katılan Sosyal Medya Fenomenleri
Jennifer Louise Tuffen, @izkiz, 2.7 Milyon takipçi
Ümit Yörük, @iamtravelr, 1.8 Milyon takipçi
Bihter Seber, @bihterelis, 405 Bin takipçi
Christina Tan, @sassychris1, 436 Bin takipçi
Saul Aguilar, @saaggo, 346 Bin takipçi
İlhan Eroğlu, @İlhan1077, 617 Bin takipçi
Ayşe Sivil, @aysesivil, 457 Bin takipçi
Toplam Takipçi Sayısı: 6.8 Milyon takipçi

Anahtar Kelimeler:
BAKKA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.