Vali Savur Mugada'daki çalışmaları inceledi

Bartın İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklama:

Bartın Valimiz Bülent SAVUR, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Yılmaz HIZOĞLU, Tarımsal Hizmetler Müdürü Levent ÇAM ve teknik personeller Harita ve Kadastro Mühendisi Erdem KOÇ, Jeoloji Mühendisi Beltan KÖSEOĞLU, İnşaat Yüksek Mühendisi Emir Ali DADAYLI, Şehir Plancısı İlker SARIKAYA ile birlikte Mugada sahil yolu ve çevre düzenlemesi çalışmalarını 17 Mart 2013 Pazar günü yerinde inceledi.

Vatandaşlarla birlikte yapılan çay sohbetinde Vali Bülent SAVUR çalışmalar hakkında bilgiler verdi. ”Amacımız Mugada’yı bölgenin değil, Türkiye’nin değil dünyanın turizm merkezi ve turizm cenneti yapmak.”, dedi. Bunu da tek başımıza değil, birlikte başaracaklarını belirten Vali Bülent SAVUR akabinde Büyükkızılkum ve Hatipler sahillerinde de incelemelerde bulunarak buralarda da peyzaj düzeltmelerinin yapılacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Mugada Sahili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.