Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

3 Kişi Yediği Mantardan Zehirlendi
Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Damlacık ile Yapraklı köyünde topladıkları mantardan zehirlenen 3 kişi hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay, Kahta ilçesinin Damlacık Köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Rabia Zincirkıran (43) ormanlık alanda mantar toplayarak, eşi Aziz Zincirkıran (47) ile beraber yedi. Bunun üzerine kusma ve terleme gibi rahatsızlıklar başladı. Aile yakınlarının olayı fark etmesinden hemen sonra ambulansla Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kahta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia Zincirkıran (43) ve eşi Aziz Zincirkıran (47) sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Toplandığı mantardan zehirlenen diğer bir olay ise Kahta ilçesine bağlı Yapraklı (Kurdıgan) köyünde yediği mantarla zehirlenen 65 yaşındaki Rahime Özer, eşi tarafından Göçeri Devlet Hastanesine oradan da Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alının Rahime Özer (65), hastalığının ciddiyetini korumasından dolayı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.