Dalmak için 330 km.

Ankaralı Yücel Kaya Hafta sonu ailesiyle birlikte amatör deniz dalışı için Çakraz Bozköy paljını tercih etti.Hafta sonu izin fırsatını değerlendiren YücEl Kaya Çakraz’da Bozköy sahilindeki kayalık kesimleri tercih etti.Yücel kaya yaptığı açıklamada’’Uzun yıllardır sualtı sporları ile uğraşıyorum.Çakraz sahilleri bu iş için adeta hazine gibi.Tertemiz suları ve değişik su altı güzellikleri ile gizi çekiyor.Ramazan ayı olmasına rağmen içimdeki tutkuya kapılıp kendimi Karadeniz’e bıraktım’’diyerek Bartınlıların bu güzel sahillerin kıymetini bilmesini istedi.

Bartın sualtı sporlarına uygun

Batı Karadeniz sahilleri temiz kumsalları, kaya yapısı ve kolay ulaşılabilir olması yönünden sualtı sporlarına en uygun bölgelerden biri.Bartın turizm açısından bu yönünden yeterince tanınmıyor.Özellikle faklı bölgelerden su altı dalışı yapmak isteyenler Bartın sahillerini tercih ediyor.

G.Yavuzaslan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.