Ekmekçi gözyaşlarıyla uğurlandı

BARTIN’ın Ulus ilçesinin değerli eşraflarından Mehmet Ekmekçi hayatını kaybetti. Ekmekçi dün öğle namazına müteakip gözyaşları arasında defnedildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Ulus ilçesinin tanınan ve sevilen eşraflarından 93 yaşındaki Mehmet Ekmekçi hayatını kaybetti. Dün İlçede bulunan merkez camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi yakınları ve sevenleri katıldı.

Cenaze namazının ardından Mehmet Ekmekçi, aile kabristanına gözyaşları arasında defnedildi. İlçenin tanınan simalarından Ethem Ağa’nın oğlu Mehmet Ekmekçi, bir dönem Bartın’ın Zonguldak’a bağlı olduğu yıllarda İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Başkan Vekilliği ve Belediye Meclis Üyeliği de yapmıştı.

Bartın info internet sitesi yönetimi olarak Mehmet Ekmekçi'ye Allah'tan Rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı dileriz.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Ekmekç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.