Hacılara Duygulu Kaşılama

Hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Bartınlı Hacı adayları yurda döndü.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla kutsal topraklara giden hacı kafilesi, aileleri tarafından gözyaşları eşliğinde karşılanan 54 hacı adayı yakınlarına sarılarak hasret giderdi.

Kutsal topraklara giden bir haci kafilesi Akşam saat 07.30 sularında Bartın’a indi. Vatan topraklarına inmenin heyecanını yaşayan hacılar, hem hac ibadetlerini gerçekleştirmenin hem de sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bartın İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ, yaptığı duanın ardından konuşmasında tüm hacılara, kazasız belasız vatan topraklarına dönmelerini diledi. Gündüz, hacıların, hac boyunca ahirete dair düşüncelerinin ve ibadetlerinin olduğunu belirterek, “Hacılarımızın, bundan sonraki hayatlarında, evlerinde ve ailelerine karşı bu davranışlarını devam ettirmesi temennisi ile. Allah haclarını kabul etsin” gidemeyenlere de gitmeyi yüce mevlam nasip etsin dedi.

Anahtar Kelimeler:
2013 Hac
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.