Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Amasra Sezai

Merhum Mühendise TTK'da Tören
Bartın’ın Amasra ilçesinde, çalıştığı maden ocağında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden makine mühendisi 59 yaşındaki Seyhan Dal için TTK Amasra Müessese Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törene Bartın AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, siyasi parti il başkanlarının yanı sıra mesai arkadaşları ve çok sayıda Amasralı katıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı tören Amasra Müessese Müdürlüğü önünde sabah 10.00’da başladı. Mühendis Seyhan Dal’ı son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelen ailesi ve sevenleri gözyaşları dökerken, okunan duaların ardından Bartın Şadırvan Camisinde düzenlenecek cenaze namazına katılamayacaklar için müessese müdürlüğü önünde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Seyhan Dal cenaze aracına konularak Bartın’a götürüldü.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.