Mutluluklar

Bartın'da Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz hafta sonunda davet edildiği özel gün programlarına katılarak dünya evine giren çiftlerin mutluluklarını paylaştı.

Aynur ve Metin Çetin ile Hatice ve Ali Çevik ailelerinin evlatları Tekin ile Meliha’nın, Jale ve Abdullah Kaleli ile Emine ve Kemal Gürkan ailelerinin evlatları Bengisu ile Uğur’un nikâh törenlerine katılan Başkan Cemal Akın, çiftleri ve ailelerini tebrik etti.

Katıldığı davetlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın;

“İyi, kötü hayata dair ne varsa halkımızla paylaşıyoruz. Bu kapsamda da dünya evine giren çiftlerimizin mutluluklara ortak oldum.

Bu özel anlarında bana da yer ayıran Çetin- Çevik ve Kaleli ile Gürkan ailelerine teşekkür ediyor çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.