Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

150.Cadde'de Mesken Yolu Düzenlendi

150.CADDE’DE MESKEN YOLU DÜZENLENDİ

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler iş makineleriyle Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı 150.Cadde’de mesken yolu düzenleme çalışması yaptı.

Çalışmayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, 150.Cadde’de sorunlu olduğu bildirilen ana yolun kenarındaki yan yol ve mesken girişini iş makineleriyle tesviye edip dolgu malzemeleri sererek ulaşıma elverişli hale getirdiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Mahallelerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya ve belediyemizden talep edilen çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede şuan Kemerköprü Mahallesi'ne bağlı 150.Cadde'nin bir mesken bağlantı noktasında ve yan yol bölümünde dolgu malzemeleriyle zemin düzenleme çalışması yapıyoruz. Burada yol zeminini İş makinemizle tesviye edip dolgu malzemeleriyle daha da iyileştirmekteyiz. Yol çalışmalarımız diğer mahallelerimizin ihtiyaç duyulan yerlerinde de devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KemerköprüCemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.