Acar, Dünya Evine Girdi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu vatandaşların daveti üzerine, düğün, sünnet ve nikâh merasimlerine katılarak, vatandaşların özel günlerinde heyecan ve mutluluklarını paylaştı.

İlgili Foto Galeriye Git

Vatandaşları özel ve önemli günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Cemal Akın, geçtiğimiz hafta sonunda da sünnet, nikâh ve düğünlere katılarak mutlukları paylaştı. Çiftlerden gelen talepler üzerine nikâh akitlerini gerçekleştiren Başkan Cemal Akın, Acar ve Akgün ailelerinin kıymetli evlatları Ak Parti Merkez ilçe eski başkanı Dilek Acar ile Faruk Akgün’ün nikahını kıydı. Nikah şahitliğini Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile önceki Merkez ilçe başkanı ve Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz'ın yaptığı törene çok sayıda seçkin davetl katıldı.

Başkan Akın ayrıca, Soner ve Mustafa Çetin ile Gülay ve Kadri Bıçakçı ailelerinin evlatları Ayşen ile Mert’in, Müzeyyen-Ahmet Günel ile Ayşe-Kamil Sakaoğlu ailelerinin kıymetli evlatları Tuğba ile Mustafa’nın, Sevinç ve Öz ailelerinin kıymetli evlatları Azime ile Cemal’in, Özsoy-Yeşilsu ailelerinin kıymetli evlatları İlknur ve Ercan’ın, Zehra- Turan Coşkun ile Zeliha-Niyazi Durak’ın evlatları Çağla Nur ile Mehmet Salih’in nikah akitlerini imzaladı. Başkan Akın, çiftleri tebrik ederek, nikah merasimi anısına tek taş simgeli şilt hediye etti.

Çiftleri Tebrik Etti

Başkan Cemal Akın, kıydığı nikâhların dışında davet edildiği düğün ve nikah merasimlerine katılarak çiftlerin mutluluklarını paylaştı. Başkan Akın, Hülya-Bahri Aktaş ile Semen-Salahi Takar ailelerinin kıymetli evlatları Melisa ile Hüseyin, Nursel-Yıldırım Akçay ile Nerdin-Uğur Karademir ailelerinin kıymetli evlatları Büşra ile Demirhan, Tülay- Ahmet İhsan Mutlu ile Yonca-Tayfun Evren ailelerinin kıymetli evlatları Gökçe ile Burak’ın nikah törenine Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın sonrasında, İlknur ve Mehmet Arla ile Zehra ve Niyazi Akşam ailelerinin evlatları Oya ve İbrahim’in Yeşilkaya Köyündeki, Zeliha ve İhsan Kaçak ile Fatma ve Ramis Aksoy ailelerinin evlatları Zeynep ile Okan’ın Akbaba Köyündeki düğün merasimlerine, Nermin-Mehmet Akarsu ile Fikriye-Mehmet Üder ailelerinin evlatları Ecem ile Mustafa’nın, Fatoş-Yüksel Kaymakçı ile Gülçin-Ogün Deriş ailelerinin kıymetli evlatları Nilay ile Berk’in, Hadiye-Ethem Aktaş ile Ayşe-Metin Kalender ailelerinin kıymetli evlatları Duygu ile Aydın’ın, Mürvet- Mehmet Özen ile Aysel Uslu ile Kemal Demir ailelerinin kıymetli evlatları Cansu ile Hakan, Bedia-Ayhan Uça ile İmran-İsmail Bayrak ailelerinin kıymetli evlatları Serap ve Ömer’in düğün merasimlerine katıldı. Başkan Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Özay, Aynur Yıldırım, İbrahim Ataman ve Hüseyin Çakmak eşlik etti. Akın, düğün merasimlerine katıldığı çiftlere tel kırma işlemeli tepsi armağan ederek, mutluluklar temennisinde bulundu.

Akın “ Allah Damatlıklarını Göstersin”

Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu gerçekleşen sünnet düğünlerine Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte katılarak, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun, ailelerine de hayırlı olması temennisinde bulundu. Gülcan ve Muhammet Raşit Tahtasız çiftinin oğlu Abdusselam Ege, Semra ve Selami Arslan çiftinin oğlu Selim, Gönül ve Bahtiyar Kırmızıoğlu çiftinin oğlu Ceyhun, Suzan-Çetin Kocaer'in oğlu Ulaç Çağan, Pembe ve Tufan Aşık çiftinin oğlu Kerem, Nursel ve Cihan Zengin çiftinin oğlu Berat’ın sünnet düğününe katıldı. Başkan Akın ve Başkan Yardımcısı Kömeç’e geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi Ufuk Demir’de eşlik etti. Zeynep ve Serkan Bilgin çiftinin evlatları Kadir Bartu ve Alp’in sünnet merasimine Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Alp Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefai Çalıkoğlu ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Bartın Şube Başkanları ile birlikte katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların özel, önemli, mutlu ve heyecanlı anlarını paylaşarak, tüm ailelere hayırlı olması temennisinde bulundu. Akın, “Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileğimi sunuyorum. Allah damatlıklarını da göstersin. Hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Dilek Acar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.