Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Akın: Bizi Çok Üzdüler

BARTIN HALKI CEMAL AKIN’LA DEVAM DEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın seçimlerde aldığı %45’in üzerinde oy oranıyla büyük bir zafere imza atarak yeniden Başkan seçildi. Görev süresi boyunca çalışkanlığı ve kente kazandırdığı hizmetleriyle halkın takdirini toplayan Belediye Başkanı Cemal Akın halkın gösterdiği teveccühle aldığı oylarla yeniden Belediye Başkanı olmaya hak kazandı.

HER MAHALLEDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Seçim boyunca vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi seline maruz kalan Belediye Başkanı Cemal Akın seçimden bir gün önce tüm mahalleleri üstü açık araçla dolaşarak vatandaşları selamladı.

OYUNU TORUNU KEMAL ASAF‘LA KULLANDI

Her mahallede coşkuyla, büyük bir sevgi seliyle karşılanan Belediye Başkanı Cemal Akın sabah oyunu Gazi Orta Okulu‘nda Torunu Kemal Asaf ile birlikte kullandı. Belediye Başkanı Cemal Akın, gün boyunca bütün okulları gezip sandık görevlilerine kolaylıklar dileyerek vatandaşlarla birlikte oldu. Akın oyunu kullanırken ve okullarda oy kullanan vatandaşları ziyaretinde yaptığı konuşmalarda artık söz sırasının halkta olduğunun altını çizerek seçimlerin herşeyden önce Bartın halkı için hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Akın konuşmasında „Bizler bu güne kadar halkımızın emrine amade olarak gece gündüz demeden çalıştık. Seçim dönemine girdiğimizde de aynı şekilde çalışmaya devam ederken bir taraftanda hizmetlerimizi ve projelerimizi anlattık. Şimdi söz vatandaşlarımızda. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum“ dedi.

SEÇİM AKŞAMI HALK PARTİ BİNASINA AKIN ETTİ

30 Mart akşamı sandıkların açılmasıyla birlikte halk büyük bir coşkuyla parti binasına akın etti. Yukarı Çarşı’daki parti binasının önünde toplanan yüzlerce vatandaşla birlikte coşkulu tezahuratlar eşliğinde Hükümet Caddesi’nde bulunan eski Belediye Hizmet Binası’na yürüyen Başkan Akın burada vatandaşları selamlayıp bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra kendisi için hazırlanan, üzerinde „Yeniden Seninle Cemal Akın“ yazılı pastayı kesti. Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasında hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

CEMAL AKIN „ DESTEĞİ VE EMEĞİ OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM“

Akın konuşmasında „Hizmete kaldığımız yerden devam ederek Bartın’da huzursuzluğua asla izin vermeyeceğiz. Bu güne kadar büyük bir sükunetle çalıştık.  2009‘da çatışmaya değil çalışmaya geliyoruz demiştik. Her zaman çatışma ortamına çekilmek istendik. Fakat bunlara asla fırsat vermedik. Gerilim siyasetine ve tahriklere kapılmadık. Bartın’da hiç kimsenin bir biriyle vuruşmasını kırılmasını istemedik. Çünkü Bartın’da herkes birbirini tanır. Akrabalık bağı vardır. Dostluk bağı vardır. Biz bu bilinçle hareket ettik. Huzurlu bir seçim ortamı için ne gerekirse yaptık.

BİZİ ÇOK ÜZDÜLER, HEP İTİDALLİ DAVRANACAĞIZ

Hizmetler yaptık, hiç bir şey yapmadı dediler. Bizi çok üzdüler. Ama biz sükunetli davrandık. Bundan sonrada böyle olacağız. Büyüklerimizi anamız babamız bildik. Yaşıtlarımızı arkadaşımız bildik. Küçüklerimizi kardeşimiz bildik saygı değer dostlar. Bize bu yakışır saygı değer dostlar. Bu bağlamda Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan arkadaşlara, Seçim Kurulu’nda çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen herekese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Tahrikler bundan sonrada olabilir biz bu güne kadar olduğu gibi itidalli davranacağız. Hizmetlerimize tekrar devam edeceğiz.

BU İŞ ÇALIŞMAKLA OLDU, YAPILMAYANLARI YAPTIK,

Bu memlekete yapılmayanları yapar hale geldik. Çok şükür Bartın Belediyesi’nin çalışanlarıyla müdürleriyle, belediye meclis üyeleriyle yaptık. Bu İş çok çalışmakla oldu.Hepimiz ve hepiniz çok çalıştınız. Buna bir nebze katkısı olana ben Allah razı olsun diyorum. Saygı değer dostlar hepinizden Allah razı olsun. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saat 10 yıl önce

16:51 den bu saate kadar kimse yorum yazmamış. seçim öncesi saydırcan chp ve akp lilerin başkanın bu sağduyulu konuşmasına söyleyecek tek kelimesi olamaz zaten... rıza nerede bu arada gören var mı :d

Avatar
ormancı eleman 10 yıl önce

helal olsun sayın başkanım, akın akın cemal akın başka alternatif yok .chp bartında bitmiştir.

Avatar
gerçekçi 10 yıl önce

kim kimi üzdü sayın başkan..btv nin verici antenini kim indirdi..?mücahit mekeçin arabasının lastiklerini kim patlattı.?.evine rıza alanları kim tehdit etti?,..bayrak asanları kim tehdit etti..yapmayın sizin bunlardan haberiniz yokmu..

Avatar
hakan @ormancı eleman 10 yıl önce

chpnin bartında bitmesi demek, ülkenin akp ye teslim olması demek..halinden memnunsun galiba..ağlanacak halimize gülmeye devam et sen ..yazıklar olsun..

Avatar
çamur at izi kalsın @gerçekçi 10 yıl önce

sizin siyasetiniz bu ve kaybettiniz.

Avatar
koku bedeva 10 yıl önce

burnumu tutarak geziyorum batinda baskan calismak mi?? bartin irmagi lagim kokarken sen cok calistim demeye hakkin yok cadde boyamak is se eskiden buna göz boyamak derlerdi

Avatar
Pes doğrusu 10 yıl önce

Hala verdiğim bütün sözleri yerine getirdim diyebiliyorya pes doğrusu

Avatar
baaddin 10 yıl önce

ah ulan riza
...
cebimde bir lira desen yok,
madara olduk meyhaneye!
ah eşşek kafam benim,
nasıl da güvendim bu hergeleye!

gelse, balığa çıkacaktık,
ne çekersek kızartıp birayla yutacaktık.
kafamız tam olunca, şarkılar döktürüp
enteresan hayâllere dalacaktık.

yani sen şimdi gittin, yani yoksun,
yani bir daha olmayacak mısın?
yani bir daha borç vermeyecek,
bir daha bira ısmarlamayacak mısın?

ulan rıza... ne hayâllerimiz vardı oysa,
ne acayip şeyler yapacaktık...
totoyu bulunca dükkân açacak,
adını dostlar meyhanesi koyacaktık.

talih yüzümüze gülecekti be!..
karıyı boşayıp sıfır mersedes alacaktık.
hafta sonu iki yavru kapıp
boğaz yolunda o biçim fiyaka atacaktık!