Alman Milletvekili Güler ve Eski Vali Güngör'den ziyaret

2003-2006 yılları arasında Bartın Valiliği görevini yürüten Vali Ali GÜNGÖR, Vali İsa KÜÇÜK'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcıları Türker ÖKSÜZ, Erdoğan ÖZDEMİR, Şefik AYDIN ve İl Hukuk İşleri Müdürü Özgür Aydın ÖZMEN hazır bulundu.

Ziyarette Bartın'a yapılan yatırımlar ve gelişmeler konuşuldu. Görev yaptığı yıllarda Valilikte beraber çalıştığı memur ve idarecilerle de görüşen Vali Ali GÜNGÖR personel ile görüşerek geçmiş günleri yad etti. Yeni Valilik binasını gezen Vali Ali GÜNGÖR binanın günümüz koşullarına uygun modern bir bina olduğunu, personelin daha rahat hizmet verebildiğini, binanın Bartın'a yakıştığını dile getirdi. Vali Ali GÜNGÖR'e ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyetini belirten, ilimizdeki çalışma ve yatırımlar hakkında bilgi veren Vali İsa KÜÇÜK "Sizi tekrar Bartın'da aramızda görmek bizleri mutlu etti.Sizlerden devraldığımız Bartın bayrağını daha ileriye götürmek için çalışıyoruz.Sizi aramızda görmek bize yeniden şevk verdi. Bartın'da görev yaptığınız süre içerisinde vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra Vali İsa KÜÇÜK ziyaret anısına eski Bartın Valisi Ali GÜNGÖR'e Bartın Valiliği Saatini takdim etti.




Milletvekili Serap GÜLER'den Vali İsa KÜÇÜK'e Ziyaret

Almanya'da yapılan parlamento seçimlerinde eyalet meclisine girmeyi başaran ve dört Türk Millletvekilinden biri olan Milletvekili Serap GÜLER Vali İsa KÜÇÜK'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Türker ÖKSÜZ de hazır bulundu.

Ziyarette Almanya'da yapılan seçimlerde milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik ettiğini belirten Vali İsa KÜÇÜK "Gençlerimizin dünyanın değişik yerlerinde, çeşitli ülkelerinde her alanda önemli mevkilere gelmesi bizleri mutlu etmekte, sevindirmektedir. Sizin Bartın'lı olmanız bizi hem sevindirdi hem de tüm Bartın'lıları gururlandırmıştır. Milletvekili seçilmeniz Türkiye'nin Avrupa Birliği ilişkilerini de olumlu etkileyecektir. Bu süreçte iki ülke arasındaki ilişkilere olumlu katkı yapacağınıza inanıyorum. Ayrıca İlimizle Almanya arasında gurbetçilerimiz ve kardeş şehir irtibatları dolayısıyla var olan ilişkilerimizin de artarak devam etmesine katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Özellikle turizm alanında Bartın'ın imkanlarını meraklılarının yararlanmasına sunmalıyız. Bunun için de yapılacak çalışmalarda desteklerinizi beklerim." dedi.

Ardından Vali İsa KÜÇÜK günün anısına Bartın Valiliği plaketini takdim etti. Daha sonra Milletvekili Serap GÜLER şeref defterini imzaladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.