Bartın Belediyesi'nden Kardeş Kumluca'ya Destek

BARTIN BELEDİYESİ KARDEŞ BELEDİYE KUMLUCA’DA İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR

Bartın Belediyesi tarafından Kumluca’da başlatılan üst yapı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

5 gündür aralıksız şekilde devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın Kumluca Belediyesi ile Mayıs ayı Belediye Meclisi toplantılarında karşılıklı olarak alınan belediye meclisi kararı ile kardeş belediye olduklarını ifade ederek bu çerçevede Kumluca’da yol ve yerleşim alanı çevre düzenleme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “ Kumluca Belediyesi ile Mayıs ayı içerisindeki Belediye Meclisi toplantılarımızda karşılıklı olarak aldığımız kararlar neticesinde Kardeş Belediye olmuştuk. Bu çerçevede 5 gün önce üst yapı işlerinde kullandığımız bir araç filomuzu operatör ve işçilerimizin bir kısmı ile birlikte Kumluca’da görevlendirerek Belediye Başkanı İsmail Can’ın belirttiği noktalarda çalışmalara başladık. Şu ana kadar ekiplerimizle, park – dinlenme alanı zemini ile yeni afet konutları çevresinin düzenlenmesi ve tekstil yolu tesviyesi gibi çalışmalar yaptık. Zemini hazır duruma gelen Tekstil yolunun, en kısa zamanda sathi asfaltla kaplayıp alternatif bir yol olarak hizmete açılmasına imkân sağlayacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KumlucaCemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.