Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartın Belediyesi'nden Yol Rekoru

POTBAŞI MEVKİİ'NDE YAŞANAN ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Potbaşı mevkiinde Polis Lojmanları'na ait kanalizasyon hattını onarıyor. Çalışmayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın kanalizasyon bağlantılarında yaşanan tıkanıklıkları vatandaşların mağdur olmasını önlemek için kısa süre içerisinde, plastik eski boruları beton büzlerle değiştirerek  hızla çözdüklerini söyledi. Akın "Alt yapı arızalarını onarmak için ekiplerimizi sorunlara anında müdahale etmek için gece gündüz vardiyalı olarak görevlendirmekteyiz. Ekiplerimiz Potbaşı mevkiinde Polis Lojmanları Kanalizasyon hattında yaşanan tıkanıklığa da aynı şekilde hızla müdahale etmiştir. Burada yolun altından geçen tıkanık boruları açan ekiplerimiz sorunlu plastik boruları ise beton büzlerle değiştirerek uzun yıllar hizmet verecek şekilde yeniden döşüyor" dedi.

BARTIN BELEDİYESİ YENİ YOLLARI AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler üzerine, İnkumu yoluna tali bağlantısı olan bir imar yolunu daha kullanıma açarak ulaşım kolaylığı sağlıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın kentte kullanıma açılan yeni yollar ve düzenleme çalışmalarıyla hayatı kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştirmeye ve daha güzel bir Bartın için hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. Akın "Belediye olarak kentimizde kullanıma açtığımız çok sayıda yeni yol ve bu yollarda yaptığımız alt yapı ve üst yapı düzenleme çalışmalarımızla vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştirmeye ve daha güzel bir Bartın için hizmet vermeye devam ediyoruz. Burada atıl vaziyette, hafriyatlar ve toprak yığınlarla kapanmış, çamurlu ve engebeli bir imar yolunu İnkumu yoluna bağlayarak alandaki işyerleri ve fabrikalar için alternatif bir yol açıp ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Şu an İş makinelerimizle bir taraftan yolu açıp tesviye yaparken bir taraftan da sıkılaştırıcı malzemelerle ezerek çökmelere karşı önlem alıyoruz" dedi.

BELEDİYE EKİPLERİ ANAOKULU BAHÇESİNİ DÜZENLİYOR

Bartın Belediyesi'ne bağlı ekipler 7 Eylül Anaokulu Bahçesi'nde düzenleme çalışması yapıyor. Bir süre önce okulda yaşanan alt yapı sorununu çözmek için eski hattı yeni büz bağlatıları ile yenileyen belediye ekipleri şimdide Okul idarecileri ve aile birliği üyelerinden gelen talepler üzerine okul bahçesinde düzenleme çalışmaları yapıyor.  Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın Belediye olarak imkanlar elverdiği sürece okullara belediyeyi ilgilendiren konulardaki talepleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları hizmetleri verdiklerini söyledi. Akın " 7 Eylül Anaokulu'muzun alt yapı sorununu çözdük. Şimdi de idareci ve velilerin talepleri üzerine bahçenin çiçeklenip güzelleştirilmesi için toprak alanlar oluşturmak üzere bordür örme çalışması yapıyoruz. Belediye olarak okullarımıza imkânlar elverdiği sürece belediyeyi ilgilendiren konulardaki talepleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları hizmetleri vermeye devam edeceğiz" dedi.

BARTIN BELEDİYESİ'NDEN YENİ YOL AÇMA REKORU

Bartın Belediyesi'ne bağlı ekipler son birkaç yıl içinde ulaşıma açtıkları rekor sayıda yeni imar yollarına Kavallar Caddesi'nde başlattıkları çalışmayla bir yenisini daha ekliyor. Çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın mahallelerin ihtiyaçlarını en hızlı ve en güzel şekilde karşılamak için vatandaşlardan gelen tüm talepleri değerlendirdiklerini söyledi. bir taraftan  yeni yerleşim alanlarına ve yeni binalara ulaşım sağlamak için yeni yollar açarken  bir taraftan da mevcut yolların yükünü azaltmak veya kısaltmak için imar planındaki alternatif yolları ulaşıma açıyoruz. Bu kapsamda iş makinelerimizle bu defada Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi'nde yürütülen yeni inşaat alanlarına ve binalara ulaşım sağlamak için bir imar yolunu daha ulaşıma açıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en hızlı ve en güzel şekilde karşılamak için vatandaşlarımızdan gelen tüm talepleri değerlendirmeye devam ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.