Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük TÜİK

Bartın Kent Müzesine Engelli Asansörü

Bartın Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Hizmetlerini engelli vatandaşlara da kolaylık sağlayacak şekilde gerçekleştirmeye devam eden Bartın Belediyesi Kent Müzesine engelli vatandaşlar için engelli platform asansörü yerleştiriyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak en önemli görevlerimiz arasında engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamlarını kolaylaştırmak geliyor. Bu kapsamda da göreve geldiğimiz tarihten itibaren tüm projelerimizi engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun olarak planlıyoruz. 27 Ocak 2018 tarihinde açılışını gerçekleştirdiğimiz Kent Müzemiz de engelli rampamız bulunuyordu.

Engelli vatandaşlarımızın ikinci katı da rahatlıkla gezebilmeleri ve ilimiz tarihi hakkında bilgiler edinebilmesi için müzemize engelli platform asansörü yerleştiriyoruz. Bu çalışmamız ile engelli vatandaşlarımız 2000'e yakın parça eserin yer aldığı, geçmiş ile geleceğin köprüsü kent müzemizden çok daha iyi istifade edebilecekler. Belediye olarak bundan sonrada daha önce olduğu gibi yaşlı, çocuk, hasta veya engelli tüm vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam sunmak için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.