Bartınlılar Karaçay'a akın etti

Bartın'da havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonunu dışarı çıkarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar Bartın Belediyesi’nin hizmete açtığı Karaçay Piknik Alanına akın etti.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediyesi tarafından projelendirilerek 14 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açılan Karaçay Piknik Alanı bu hafta sonu da binlerce kişiyi misafir etti. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar bir taraftan sıcak havaların keyfini çıkarırken diğer taraftan ise mangal ve semaver çayı içerek pikniklerini yaptılar. Çocuklar ise park alanında doyasıya eğlenerek sıcak havanın tadını çıkardılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” 14 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açtığımız Karaçay Piknik Alanımız geçtiğimiz hafta sonu binlerce vatandaşımızı misafir etti. Yaşlısından gencine binlerce vatandaşımız piknik alanımızda huzur içinde vakit geçirdiler. Gösterilen ilgi ve buraya gelen vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri çok mutlu ediyor. Böyle bir piknik alanımızın Bartın’a kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Karaçay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.