Başarkon Sitesi'ne 1200 metrekare park

Yaklaşık 1200 metrekare alan üzerinde yapılan parkın konum itibari ile güzel bir mevkide bulunduğunu ve Bartın'ın bir bölümünü yukarıdan görebildiğini belirten Başkan Akın "Park yapımlarımız hızla sürüyor. Hem fiziki hem de nüfus olarak büyüyen kentimizde çocuklarımız ve vatandaşlarımızın dinlenme alanlarına ihtiyaçları artıyor. Biz de bu ihtiyaçların kısa sürede karşılanması için yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarkon Sitesi'nin önündeki park da bitirildiğinde Bartın güzel bir parka daha kavuşmuş olacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tacettin 12 yıl önce

Bartının çocukları en şanslı günlerini yaşıyorlar olsa gerek. Cemal amcaları her yere park bahçe yapıyor. Bizim çocukluğumuzda parklar yoktu. Şimdiki çocuklar çok şanslı. Bizim çocuklarımız en iyisine layık. Teşekkür ederiz Cemal Başkan size ve ekibinize.