Başkan'a Anlamlı Hediye
AKIN’A ANLAMLI HEDİYE

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Merkezi Ahşap Ustası ve Eğitmeni Ahmet Güldür, Ebru ve Cam Altı Kursları Öğretmeni İbrahim Boz ve Tarih Araştırmacısı-Yazar Çetin Asma Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler. Makam odasında gerçekleşen ziyarette Ahşap Ustası ve Eğitmeni Ahmet Güldür Başkan Akın’a naht sanatı ile yapmış olduğu tablo hediye etti. Belediye Başkanı Cemal Akın misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

HER FIRSATTA HALKIN İÇİNDE

Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Cemal Akın son olarak,  Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Mevkii ve Eski Konak Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akın ayrıca ziyaretleri esnasında karşılaşmış olduğu vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Bu sayede duyamadığımız, göremediğimiz problemleri duyuyor ve çözüm üretiyoruz ve halkımıza bir adım daha yakınlaşıyor, yardımcı oluyoruz. Bütün esnaf kardeşlerime hayırlı işler diliyorum” dedi.

10 NO’LU SOKAK BAŞKANI ZİYARET ETTİ

İnkumu 10 No’lu Sokak sakinleri Davut Erensel, Orhan Tabak, Mehmet Tozoğlu, Nejat Akçay, Hüseyin Kibar, Uğur Aksüt ve Engin Hamaloğlu Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. İnkumu 10 No’lu Sokak sakinleri Davut Erensel, Orhan Tabak, Mehmet Tozoğlu, Nejat Akçay, Hüseyin Kibar, Uğur Aksüt ve Engin Hamaloğlu Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret sohbet havasında devam etti.  Başkan Akın gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuiyeti ifade ederek misafirlerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.