Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Başkan Akın Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları devam eden yeni Ulaşım Hizmetleri Binası’nda incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Mayıs ayın da başlatmış olduğumuz Ulaşım Hizmetleri Binası yapım çalışmalarında artık sona gelmiş durumdayız. Yalı Mevkii’nde ki eski binamızda da tahliye çalışmaları yapıyoruz. İlimize uzun yıllar hizmet verecek bir projeyi yakın bir tarihte tamamlamış olacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AKIN KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi’nde devam eden kaldırım düzenleme çalışmaları inceledi. Tuna Mahallesi Gülkent ve Lalekent Siteleri ’ne Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yeni kaldırımlar oluşturulmak üzere çalışmalara başlandı. Çalışmaları inceleyen Başkan Cemal Akın site sakinleri ile sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Cemal Akın;”  Belediye olarak doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarının tamamlandığı tüm yol ve kaldırımları sökerek tamamen yeniden düzenliyoruz. Bu düzenlemeleri yaparken yol ve kaldırımlarımızın engelli vatandaşlarımız içinde uygun olmasına özen gösteriyoruz.  Son olarak ta Tuna Mahallesi Gülkent ve Lalekent Siteleri çevresinde kaldırım düzenleme çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımız için çok daha iyi ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.