Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP İsmail Toksöz Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu Karabük TÜİK

Başkan Akın Şoförlerle Oruç Açtı

Başkan Akın, Halk Otobüsü Şoförleri ve çalışmaları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Halk Otobüsü Şoförleri ve çalışmaları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Belediye Dinleneme Evi’nde gerçekleşen programda Başkan Cemal Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcılar Necmi Balık, Ahmet Kömeç ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal eşlik etti.

İftar öncesinde şoförler ile tek tek selamlaşan Başkan Cemal Akın, şoförlerin hal ve hatırlarını sordu. Programda konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Bugün siz değerli Bartın Belediyesi Halk Otobüsü Şoförleri ve çalışmaları ile aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın teveccühüyle tekrar belediye başkanlığı görevine seçildim. Geçmiş olduğumuz iki dönemde Halk Otobüslerimizde birçok yenilik yaptık. Her gün binlerce vatandaşımızın ulaşım ihtiyacını karşılamak gibi önemli bir görevi ifa ediyorsunuz.

Şoförlük mesleği, büyük sorumluluk isteyen zaman zaman sıkıntılarla karşılaşılan zor bir iş. Bu bağlamda yardımcı olabileceğimiz her hususta yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Yeni dönemde de siz değerli şoför arkadaşlarımızla istişare halinde olarak halkımıza toplu taşıma konusunda istedikleri hizmeti vereceğiz. Her bir şoförümüze huzurla sıkıntısız şekilde çalışmak ve kazasız belasız bir seyahat diliyor, nazik davetiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.