Başkan Akın, Umre'den dönen Karaman'ı ziyaret etti

15 günlük Umre ibadetinden dönen Başkan Karaman’a hoş geldin ziyaretine Başkan Cemal Akın’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkan yardımcısı Murat Demir, Bartın Gerçek Gazeteciler dernek Başkanı Süleyman Karaman ve Bartın Olay Gazetesi sahibi Hilmi Karaman da katıldı.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman kutsal topraklardaki 15 günlük Umre ibadetini annesi ile birlikte yaptıklarını belirterek misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikram ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Yapılan sıcak sohbetin ardından Başkan Karaman ve Akın “Allah her Müslüman’a kutsal topraklara giderek umre ve hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etsin” temennisinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 12 yıl önce

aman sayın vekil duymasın